București
BILETE ONLINE
BILETE


Poți achiziționa biletele pentru spectacolele din festival direct la casa de bilete a teatrului sau online pe site-ul www.comedie.ro

CASA DE BILETE

Program casa de bilete
Luni închis
Marţi - Vineri: 13.30 - 19.30
Sâmbătă, Duminică: 12.00 - 19.30

Adresa: Strada Sf. Dumitru, nr. 2 
Telefon: 021 315 91 37 


ONLINE – 24/24


Puteți achiziționa bilete prin platforma online de pe site-ul Teatrului de Comedie - www.comedie.ro Vânzarea online se întrerupe cu două ore înainte de începerea spectacolului.

Condiții generale de vânzare

După începerea reprezentațiilor accesul în sală este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și nu pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele sunt valide doar în momentul în care au fost emise de Teatrul de Comedie.

Biletele achiziționate nu se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

În cazul returului biletelor, Teatrul de Comedie va returna contravaloarea biletelor prin aceași metodă prin care au fost achiziționate (online și repectiv cash la casa de bilete).

Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

Copiilor sub 10 ani le este interzis accesul în sala de spectacole.


Informații generale despre spectacole și accesul în sălile de spectacole


Din respect pentru artiști și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să fiți punctuali. De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

Este interzisă folosirea în sălile de spectacole a aparatelor de fotografiat, precum și a celor de înregistrat audio sau video.

Lumini puternice, lasere, fum, împușcături sau zgomote puternice pot fi folosite în anumite producții.

Producțiile și evenimentele din cadrul Festivalului Comediei Românești sunt înregistrate audio și video. Prin participarea la aceste spectacole și evenimente vă dați acordul ca aceste imagini să fie folosite în scopuri comerciale.

Teatrul de Comedie își rezervă dreptul de a refuza accesul anumitor persoane în sălile de spectacole sau de a-i ruga să părăsească locația în cazul unui comportament neadecvat în cadrul unei manifestări artistice.

CONTACT:
FESTCO SOCIAL:
Teatrul de Comedie

Mail: teatrul@comedie.ro
Sala Radu Beligan, Sala Studio: Strada Sf.Dumitru, nr.2, sector 3, București
Sala Nouă: Strada Sf.Vineri, nr.11, sector 3, București
Casa de bilete
Strada Sf.Dumitru nr.2
Telefon: 021 315 91 37